Våra rum

StandardEnkelsäng
Antal rum28
SängtypEnkelsäng
Antal sängar1
Max antal gäster1
Max antal vuxna1
Max antal barn0

Våra standard enkelrum är 13 m2 med en 90cm bred enkelsäng, sittmöbel
och med stadsutsikt. Rummen är utrustade med mörkläggningsgardiner, garderob, trägolv och en 43 tums smart-TV. Helkaklade badrum med dusch och gratis toalettartiklar. Fri WiFi i alla rum.

StandardDubbelsäng
Antal rum4
SängtypDubbelsäng
Antal sängar2
Max antal gäster2
Max antal vuxna2
Max antal barn1

Våra större enkelrum är 16 m2 stora och erbjuder en queensize-säng och fåtölj. Rummen är utrustade med mörkläggningsgardiner, uppvärmning & portabel fläkt, garderob, trägolv samt en 43″ Smart-TV. Badrummen är kaklade och har dusch, gratis toalettartiklar och hårfön. Alla våra rum erbjuder gratis WiFi.

Standard tvåbäddsrum
Antal rum14
Sängtyp2 enkelsängar
Antal sängar2
Max antal gäster2
Max antal vuxna2
Max antal barn1

Våra dubbelrum är 20 m2 stora och erbjuder två 90 cm sängar. Rummen är utrustade med mörkläggningsgardiner, uppvärmning & portabel fläkt, garderob, trägolv samt en 43″ Smart-TV. Badrummen är kaklade och har dusch, gratis toalettartiklar och hårfön. Alla våra rum erbjuder gratis WiFi.

StandardFamiljrum
Antal rum3
Sängtyp2 enkelsängar
Antal sängar4
Max antal gäster4
Max antal vuxna4
Max antal barn3

Våra familjerum är 25 m2 stora och rymmer upp till fyra personer. Rummen är möblerade med två 90 cm sängar och en bred bäddsoffa. De är utrustade med mörkläggningsgardiner, uppvärmning & portabel fläkt, garderob, trägolv samt en 43″ Smart-TV. Badrummen är kaklade och har dusch, gratis toalettartiklar och hårfön. Alla våra rum erbjuder gratis WiFi.

Standardfamilj Familjerum med balkong
Antal rum3
Sängtyp2 enkelsängar
Antal sängar4
Max antal gäster4
Max antal vuxna4
Max antal barn3

Våra familjerum med balkong erbjuder en privat, möblerad balkong och utsikt över staden. Rummen är 25 m2 stora och rymmer upp till fyra personer. De är möblerade med två 90 cm sängar och en bred bäddsoffa, och utrustade med mörkläggningsgardiner, uppvärmning & portabel fläkt, garderob, trägolv samt en 43″ Smart-TV. Badrummen är kaklade och har dusch, gratis toalettartiklar och hårfön. Alla våra rum erbjuder gratis WiFi.

Svit
Antal rum1
Sängtyp2 enkelsängar
Antal sängar4
Max antal gäster4
Max antal vuxna4
Max antal barn3

Våra ljusa och rymliga sviter erbjuder en privat, möblerad balkong och utsikt över staden. Sviten är 36 m2 och rymmer upp till fyra personer i en kingsize-säng och en bred bäddsoffa. Rummen är utrustade med vattenkokare, mörkläggningsgardiner, uppvärmning & portabel fläkt, garderob, trägolv samt en 43″ Smart-TV. Badrummen är kaklade och utöver dusch, gratis toalettartiklar och hårfön hittar du här även badrock och tofflor. Alla våra rum erbjuder gratis WiFi.